HAPin uusi hallitus 2017

Hämeenlinnan alueen partiolaisten vuosikokous pidettiin 15.2.2017 kello 18 alkaen Jukolan Lintukodon kirkkosalissa. Paikalla kokouksessa oli kahdeksan osanottajaa.

Kokous kului normaalisti, käytiin läpi menneen vuoden toimintakertomusta ja tilinpäätöstä, josta annettiin hallitukselle vastuuvapaus. Tulevaa tuumittiin toimintasuunnitelman ja talousarvion muodossa. Niitä kumpaakin kokouksessa hiukan viilailtiin. Samalla mietittiin hyviä toimintatapoja niiden tekoon tuleville vuosille.

Yhdistykselle valittiin puheenjohtaja. Jo kolmatta kertaa valittiin Markus Leivuori Hämeenlinnan Metsänkävijöistä HAPin nuijanhaltijaksi. Hallitukseen valittiin viisi jäsentä, jatkavina Elina Laine Jaakon Samoojista ja Anu “Esme” Niemi Nummen Eränkävijöistä. Uusiksi jäseniksi valittiin Maria Kaisa “Misha” Hast Liekkitytöistä, Mikko Järvenpää Jaarlin Pojista sekä Tina Dahlgren Hauhon Partiolaisista. Toiminnantarkastajina jatkaa edelleenkin Henna Heikkilä Liekkitytöistä ja Kati Grönvall Jaakon Samoojista. Reilun tunnin kokoustelulla saatiin taas uusi kausi uudella kokoonpanolla käyntiin.

Uusi hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseensa 23.2.2017. Järjestäytymiskokouksessa HAPin varapuheenjohtajaksi valittiin Mikko.  Sihteerinä jatkaa Elina ja rahastonhoitajana jatkaa Esme (Anu) . Tapahtumaministerinä toimii Tina, Leiri/reissuministerinä Misha (Maria Kaisa) ja Loput ministerisalkut jaettiin tasan paikallaolijoiden kesken.

Kevään HAPin hallituksen kokoukset pidetään seuraavasti:
– Maanantaina 27.3.2017 klo 18 JaPojen kololla Hämeen Suojassa
– Maanantaina 24.4.2017 klo 18 Hauhon seurakuntatalolla